hero-vrouw-hug

Een vliegticket naar
de állerleukste stage!

Vier dagen vol toewijding en passie werken, afgewisseld met drie dagen van welverdiende, zonovergoten ontspanning! Klinkt als de ultieme stage-ervaring, vind je niet? Dit is een uitnodiging voor jou om deel te nemen aan een onvergetelijke stageperiode bij onze vestiging op het betoverende Curaçao. We zijn op zoek naar energieke en ambitieuze stagiairs die klaar zijn om ons dynamische recruitmentteam te versterken.

Vaak is het zo dat dit avontuur de allereerste buitenlandse stage vormt voor velen, een primeur die gepaard gaat met zowel opwinding als een tikkeltje spanning. Maar vrees niet! Met ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van stagiairs zijn wij bij 360talent experts in het creëren van een vlotte, leerrijke en vooral plezierige overgang. We hebben door de jaren heen talloze stagiairs zien floreren, zowel professioneel als persoonlijk.

Als onderdeel van ons warme, deskundige team, ga je niet enkel nauw samenwerken met ervaren recruiters om de perfecte kandidaten te vinden voor diverse rollen – van scherpe beveiligers tot bekwame operators en toegewijde verpleegkundigen – je zal ook een unieke kans krijgen voor persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn er sterk van overtuigd dat deze ervaring je zal transformeren, en dat je terug naar Nederland keert als een rijker persoon, met nieuwe inzichten, vaardigheden en een flinke dosis zelfvertrouwen, volledig klaargestoomd voor een succesvolle toekomst.

Wij bij 360talent zijn toegewijd aan jouw groei. We zorgen niet alleen voor een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, maar dragen ook bij aan je ontwikkeling als individu. Na een stageperiode bij ons op Curaçao, keer je met een schat aan ervaring en een vernieuwd perspectief terug naar Nederland, klaar om elke professionele uitdaging die de toekomst in petto heeft, aan te gaan.

Na een productieve werkdag, kun je jezelf onderdompelen in de pracht en praal van het eiland, genietend van het fabelachtige strand dat op je wacht. Dit is niet zomaar een stage; het is een levensveranderende ervaring en een springplank voor jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. En het kan allemaal beginnen met jouw beslissing om aan dit avontuur te beginnen!

Een stage die voelt als vakantie!

Terwijl je studiegenoten iedere ochtend in de tocht op Amsterdam Centraal staan, mag jij lekker tussen de palmbomen op zoek naar geschikte kandidaten voor onze partners. Zulk werk, daar krijg je juist energie van! In een kleurrijke, motiverende en bovenal gezellige omgeving kan jij jezelf ontwikkelen tot echte recruitment specialist en leer je ins en outs van HR anno 2024. En na je werk rol je zo het strand op, of klim je direct je hangmat in. Wat zullen je jaargenoten jaloers zijn…

1688129220791

Ik ga op reis en ik neem mee…

Als Stagiair Recruitment ben jij de verbindende factor tussen werkzoekende en consultant. Je werft nieuwe talenten en je bepaalt al direct onder welke discipline deze kandidaten vallen. Zo kun je ze aan de juiste consultant koppelen. Vervolgens plan je voor hem/haar een intakegesprek met één van de consultants die deze kandidaat aan zijn/haar volgende baan helpt.

 • Je zoekt kandidaten via jobboards, eigen database en social media;
 • Je belt actief en enthousiast nieuwe kandidaten;
 • Je beoordeelt cv’s en bepaalt de geschiktheid van kandidaten;
 • Je plant intakes voor onze consultants;
 • Je zorgt dat onze database up-to-date is;
 • Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten te triggeren om voor 360talent te werken;
 • Je draagt bij aan een plezierige en dynamische werksfeer;
 • Je onderhoudt onze social mediakanalen om nieuwe kandidaten te werven.

Vaardigheden
Je hebt interesse in social media. Je bent van nature nieuwsgierig. Je maakt graag contact met mensen. Je hebt een aanstekelijk enthousiasme. Je bent creatief.

Over 360talent
Met ruim 20 jaar ervaring op het eiland straalt 360talent vertrouwen en stabiliteit uit. Als je droomt van een carrière in recruitment en op zoek bent naar een onvergetelijke internationale ervaring, hebben wij fantastisch nieuws! Wij bieden een unieke stageplek op Curaçao, waar je direct aan de slag gaat voor een gevestigd en betrouwbaar detacheringsbureau. We begrijpen dat het avontuur van stagelopen op Curaçao zowel spannend als uitdagend kan zijn voor jou en je ouders. Daarom nodigen we je uit om vooraf in Nederland kennis te maken met ons team. Zo krijgen jij en je ouders een duidelijk beeld van waar je terechtkomt en met wie je zult werken. Bovendien ondersteunen we je bij het vinden van huisvesting en een auto op Curaçao. Zoek je toch iets dichterbij? We hebben ook stagemogelijkheden in Rotterdam en Mijdrecht! En dan nog dit:

 • Je krijgt onze volledige aandacht en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Je kan jouw communicatieve vaardigheden ontwikkelingen in een professionele omgeving;
 • Een eerlijke stagevergoeding;
 • Een aantrekkelijke bonus;
 • Leuke happy hours!

Interesse?
Neem dan contact op met Leonie de Korte via leonie@360talent.nl. Je kan ook bellen naar +31 297-445055

Stuur ons je C.V. en motivatie!

Kan jij niet wachten om op het vliegtuig naar Curaçao te stappen? Stuur ons dan snel je C.V. en je motivatie! En wie weet zien we je binnenkort!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.