6

Jouw Partner in Grootschalige Talentwerving

Één, tien of honderd medewerkers: wij regelen het allemaal

Zoek je naar één HR-specialist, een team van 10 beveiligers, of misschien wel honderd bagagemedewerkers? Wat je wervingsbehoefte ook is, bij 360talent RPO ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij zonder zorgen het beste talent krijgt. Onze geavanceerde RPO-aanpak betekent dat we jouw gehele wervingsproces, of een gedeelte ervan, kunnen overnemen – tijdelijk of voor de lange termijn. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschikt over het juiste talent, precies wanneer je het nodig hebt, en dit alles tegen lagere kosten dan een interim of een eigen recruiter zou betekenen.

Werven is onze passie en specialiteit, een vakgebied waar we meester in zijn. Wij boosten jouw wervingsinspanningen met onze brede expertise, perfect afgestemd op jouw unieke wervingsvragen. Wij nemen alles uit handen: van het checken van de benodigde documenten tot het voeren van de sollicitatiegesprekken en het uitvoeren van politie-screenings waar nodig. Zo ben jij verzekerd van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel, klaar om jouw organisatie te versterken, zonder enige moeite.

WIJ FACILITEREN JOUW GROEI

274219558_4977336778975776_4038080812647107994_n

"Wachten op talent is verleden tijd; wij brengen de toekomst vandaag naar je toe"

Altijd een Stap Vooruit in Talentwerving

In de wereld van talentacquisitie staan wij aan de frontlinie met onze proactieve en data-gedreven aanpak. We anticiperen op jouw behoeften en vinden het perfecte talent nog voordat je wist dat je het nodig had. Onze strategie is geworteld in slimme data-analyse en toekomstgerichte marktinzichten, waardoor we niet alleen reactief maar vooral anticiperend handelen.

1680161393457

"Eén partner, oneindige mogelijkheden in talentwerving"

Jouw One-Stop Talent Shop

Waarom meerdere partners zoeken als je alle expertise onder één dak kunt hebben? Van sourcing tot onboarding, onze all-in-one oplossing omvat alle aspecten van recruitment. Met een breed scala aan specialisten zijn wij jouw ultieme partner in groei, klaar om elke uitdaging aan te gaan en elke kans te grijpen.

1682342502556

"Investeer in talent, niet in overhead. Wij maken groei betaalbaar"

Bespaar Slim, Groei Sneller

Laat de traditionele kosten van werving je groei niet belemmeren. Onze RPO-oplossing is ontworpen om je niet alleen superieure talenten te leveren, maar ook om je budget te respecteren. We analyseren voortdurend de ROI en passen onze strategieën aan om maximale kosteneffectiviteit te garanderen, zonder in te leveren op kwaliteit.

360 Talent - Mijndrecht-221

"Verandering is de enige constante; wij zorgen dat je altijd voorbereid bent"

Groei zonder Grenzen

In de dynamische wereld van vandaag is flexibiliteit geen optie, maar een noodzaak. Onze diensten zijn ontworpen om naadloos met jouw behoeften mee te schalen, of het nu gaat om een plotselinge piek in recruitment of een strategische pivot. We bieden de agility die je nodig hebt om te bloeien in elke situatie, met een aanpak die zich aanpast aan jouw tempo en ambities.

360 Talent - Mijndrecht-3

"Bij ons is talentwerving geen toevalstreffer, maar een wetenschap"

Perfecte Matches, Geen Gokwerk

Onze geavanceerde technologie en algoritmes gaan verder dan de traditionele cv-screening. We duiken diep in de vaardigheden, persoonlijkheid en cultuurcompatibiliteit om de perfecte match tussen jou en je toekomstige werknemers te garanderen. Dit betekent minder giswerk, snellere plaatsingen en gelukkigere, langdurigere werkrelaties.

360 Talent - zwart-wit-45

"Meer dan medewerkers; wij werven ambassadeurs voor jouw merk"

Jouw Merk, Onze Missie

Wij geloven dat elke medewerker een ambassadeur van jouw merk moet zijn. Ons unieke proces zorgt ervoor dat we niet alleen talent vinden dat aan de eisen voldoet, maar ook naadloos aansluit bij jouw bedrijfscultuur. We promoten jouw merkwaarden in elke fase van de werving, wat resulteert in een toegewijd team dat jouw visie deelt en uitdraagt.

Een wereld van talent, altijd voor jou aan het werk

Stel je voor: een centrale plek waar jouw elke talentbehoefte met nauwkeurigheid en zorg wordt vervuld. Afgestemd op jouw unieke personeelsstrategie, speuren wij naar het ideale talent in elke vorm: vast, flexibel of interim, steeds volgens de geldende regels en wetgeving.

Ons dynamische RPO-team, gevestigd in het bruisende Nederland en het zonnige Curaçao, combineert de krachten van doorgewinterde recruiters, creatieve marketingexperts en HR-specialisten. Als de dag in Nederland ten einde loopt, komt Curaçao in actie. Dankzij dit tijdsverschil zijn we praktisch 24/7 voor jou in de weer om de perfecte kandidaten te werven en te binden.

Beeld je in: terwijl jij je nachtrust pakt, zijn wij in Curaçao al druk bezig met het aantrekken van topkandidaten en het stroomlijnen van jouw recruitmentproces. We zorgen voor een naadloze overgang en communicatie met jou tijdens de werkuren die we delen. Het is een onophoudelijk, vloeiend proces van talentwerving en het versterken van jouw employer brand, aangedreven door een team dat dag en nacht in touw is voor jou.

Kies voor ons en ervaar het beste van twee werelden: ononderbroken service en deskundigheid, samengebracht in een powerhouse team dat het ondenkbare voor jou realiseert!

Maak een afspraak

24/7 WERVING GEBASEERD OP EXPERTISE & ERVARING

Met onverminderde energie en vastberadenheid werven onze experts dag en nacht, en ze rusten niet voordat elke vacante positie met het juiste talent is ingevuld. Dit realiseren we door:

  • Jouw organisatie te profileren als een onbetwiste topwerkgever;
  • Onze diepgaande kennis van jouw specifieke branche ten volle te benutten;
  • Zorg te dragen voor de vereiste documentatie en papierwerk.

Bovendien houden we onze dienstverlening voortdurend tegen het licht: past deze nog steeds bij jouw actuele behoeften en wensen? Flexibiliteit is ingebouwd in onze RPO-diensten, met mogelijkheden om op te schalen of af te bouwen als jouw situatie dat vereist. Op deze wijze garanderen we een dienstverlening die te allen tijde naadloos aansluit op jouw dynamische behoeften.

1677052925956

SUPERIEURE TALENTEN VOOR JOU MET ONZE RPO

Heb je overwogen om een interim-recruiter in te schakelen door een recent vertrek, een tijdelijk gat in je team, of omdat je organisatie sneller groeit dan je recruitmentteam aankan? Onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) biedt de perfecte uitkomst voor deze uitdagingen. Met RPO kies je voor meer dan alleen tijdelijke recruitment; je kiest voor een partnerschap waarin we niet alleen samenwerken, maar ook volledig integreren met jouw organisatie en de unieke bedrijfscultuur.

Dit doen we samen, met het gemeenschappelijke doel om jouw bedrijf te laten excelleren. Het actief en continu benaderen en betrekken van talent is essentieel voor succesvolle werving, en met een RPO-partner zoals wij ben je constant in de race. Deze samenwerking maakt je organisatie ook veerkrachtiger bij personeelsverloop, met behoud van waardevolle recruitmentexpertise. Alle belangrijke data en inzichten blijven exclusief in jouw bezit. Het resultaat van onze synergetische aanpak? Lagere kosten met een gelijktijdige verhoging van de snelheid, kwaliteit en efficiëntie van je wervingsproces.

Ontdek de Kracht van 360talent RPO

Wat is RPO?

Bij 360talent RPO staat RPO voor Recruitment Process Outsourcing, een term die wellicht meerdere betekenissen heeft, maar bij ons volledig in het teken staat van revolutionair recruitment. Vergeet het Britse symfonieorkest of technische termen; bij ons draait het allemaal om jouw recruitmentproces naar een hoger niveau tillen.

De essentie van RPO

In de kern betekent RPO bij ons het uitbesteden van het recruitmentproces, geheel of gedeeltelijk, aan een gespecialiseerde externe partner zoals wij. Wij treden op als jouw merkambassadeurs, optimaliseren jouw employer brand en zorgen voor een recruitmentstrategie die zowel kostenefficiënt is als kwalitatief hoogstaande kandidaten oplevert. Of het nu gaat om een specifiek onderdeel of het gehele recruitmentproces, 360talent RPO is jouw strategische keuze voor schaalbaarheid, service en superieure kwaliteit.

Jouw RPO partner

Als jouw RPO-partner zijn we meer dan een leverancier; we zijn een verlengstuk van jouw bedrijf, ingebed in jouw cultuur en toegewijd aan jouw succes. Met onze expertise in Recruitment Process Outsourcing bieden we niet alleen de nodige middelen en technologieën, maar ook een innovatieve aanpak die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. In de dynamische wereld van recruitment in Nederland onderscheidt 360talent RPO zich door een allesomvattende dienstverlening, inclusief geavanceerde arbeidsmarktcommunicatie, allemaal onder één dak.

Recruitment is onze Specialiteit

360talent RPO is de marktleider in RPO dankzij onze jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals die jouw recruitmentproces van A tot Z verzorgen. Van directe wervingsbehoeften tot strategische arbeidsmarktcommunicatie en internationale werving; ons doel is om jouw recruitmentdoelstellingen te overtreffen. Met 360talent RPO ervaar je kortere doorlooptijden, hogere kwaliteit van kandidaten, tevredenheid bij zowel kandidaat als hiring manager, en significante kostenbesparingen.

Jouw toekomst met 360talent RPO

Kies voor 360talent RPO en laat ons jouw recruitmentproces transformeren. Als jouw partner nemen we de last van recruitment van je schouders, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw kernactiviteiten. Ben je klaar om de volgende stap te zetten met 360talent RPO? Ontdek wat Recruitment Process Outsourcing voor jou kan betekenen. Plan een adviesgesprek of laat ons je terugbellen. Jouw toekomst in recruitment begint bij 360talent RPO.

KLAAR VOOR EEN REVOLUTIE IN JE RECRUITMENTPROCES?

Is jouw recruitment klaar voor een turbo boost? Wij kunnen niet wachten om te starten! Plan een terugbelverzoek of zet de eerste stap naar een onvergetelijke kennismaking. Wij zijn er klaar voor om jouw recruitment spel te veranderen. Jouw reis naar recruitment excellence begint met één klik. Waar wacht je nog op?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)