6

RPO

Één, tien of honderd medewerkers: wij regelen het allemaal

Of je nu één HR-specialist nodig hebt, een team van 10 beveiligers of een groep van honderd bagagemedewerkers, wij staan paraat om het beste talent voor je te regelen, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Dankzij onze RPO recruitment aanpak kunnen we jouw volledige wervingsproces, of een deel ervan, overnemen — tijdelijk of voor de lange termijn. Zo garanderen we dat je altijd over het juiste talent beschikt op het juiste moment, tegen lagere kosten dan een interim of eigen recruiter!

Recruitment is niet alleen ons specialisme; het is ook een ambacht waar wij meester in zijn. We versterken jouw wervingsactiviteiten met een diversiteit aan expertise, gericht op het beantwoorden van elke wervingsvraag die je hebt. We nemen je al het werk uit handen: van het controleren van de benodigde papieren en het voeren van sollicitatiegesprekken tot het uitvoeren van politie-screenings indien nodig. Zo ben je verzekerd van gekwalificeerd en betrouwbaar personeel dat klaar staat om jouw organisatie te versterken, moeiteloos en zonder gedoe.

WIJ FACILITEREN JOUW GROEI

274219558_4977336778975776_4038080812647107994_n

"Proactief & data-gedreven"

Stap 1

Proactief & data-gedreven

We zijn altijd een stap vooruit. We vinden het talent dat jij nodig hebt, precies wanneer je het nodig hebt. Ons proces is niet alleen meetbaar en verbonden met duidelijke KPI’s, maar ook gefocust op zowel kwaliteit als kwantiteit.

1680161393457

"Alle expertise onder één dak"

Stap 2

Alle expertise onder één dak

Effectieve recruitment vraagt om diverse expertises. We bieden een all-in-one oplossing met alle nodige kennis en vaardigheden in huis.

1682342502556

"Kostenefficiëntie"

Stap 3

Kostenefficiëntie

Kies voor RPO en ervaar significante kostenbesparingen op diverse vlakken. We berekenen en monitoren de besparingen samen met jou, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

360 Talent - Mijndrecht-221

"Flexibiliteit & schaalbaarheid"

Stap 4

Flexibiliteit & schaalbaarheid

Of je nu behoefte hebt aan extra recruiters voor een groeiende vraag of een nieuwe campagne wilt lanceren voor veranderende behoeften, wij kunnen eenvoudig op- en afschalen om aan jouw eisen te voldoen.

EEN WERELD VAN TALENT, 24/7 TOT JOUW DIENST

Stel je een centraal hub voor waar elke behoefte aan talent wordt beantwoord met precisie en zorg. Op basis van jouw strategische personeelsplanning vinden we het juiste talent in diverse vormen: vast, flexibel of interim, altijd in lijn met de relevante wet- en regelgeving.

Ons RPO team, gevestigd in zowel Nederland als het zonovergoten Curaçao, is een krachtige combinatie van ervaren recruiters, marketingwizards en specialisten in HR-wetgeving. Terwijl het Nederlandse kantoor sluit, begint Curaçao net met haar werkdag. Dit betekent dat we, met een tijdverschil van ongeveer 6 uur, bijna de klok rond voor je werken om het beste talent te vinden en te binden.

Dus beeld je in: terwijl Nederland slaapt, zijn wij op Curaçao al volop bezig met het benaderen van potentiële toppers en het stroomlijnen van het gehele recruitmentproces. Tijdens de overlappende werkuren houden we nauw contact met onze opdrachtgevers voor een vlekkeloze coördinatie. Het is een continu, naadloos proces van talentacquisitie en branding van jouw werkgeversmerk, uitgevoerd door een toegewijd team dat dag en nacht voor jou aan de slag is.

Met ons aan je zijde krijg je het beste van twee werelden: continuïteit en expertise verenigd in één powerhouse van een team dat voor jou het onmogelijke mogelijk maakt!

Maak een afspraak

24/7 WERVING GEBASEERD OP EXPERTISE & ERVARING

Met onverminderde energie en vastberadenheid werven onze experts dag en nacht, en ze rusten niet voordat elke vacante positie met het juiste talent is ingevuld. Dit realiseren we door:

  • Jouw organisatie te profileren als een onbetwiste topwerkgever;
  • Onze diepgaande kennis van jouw specifieke branche ten volle te benutten;
  • Zorg te dragen voor de vereiste documentatie en papierwerk.

Bovendien houden we onze dienstverlening voortdurend tegen het licht: past deze nog steeds bij jouw actuele behoeften en wensen? Flexibiliteit is ingebouwd in onze RPO-diensten, met mogelijkheden om op te schalen of af te bouwen als jouw situatie dat vereist. Op deze wijze garanderen we een dienstverlening die te allen tijde naadloos aansluit op jouw dynamische behoeften.

1677052925956

SUPERIEURE TALENTEN VOOR JOU MET ONZE RPO

Overweeg je een interim recruiter vanwege een recent vertrek, tijdelijke afwezigheid in je team, of omdat jouw organisatie sneller groeit dan je huidige recruitmentteam aankan? Onze Recruitment Process Outsourcing (RPO) biedt de ideale oplossing voor dergelijke uitdagingen. Met RPO ga je verder dan enkel interim recruitment. Het is een partnerschap waarbij we niet alleen samenwerken, maar ook volledig integreren in jouw bedrijf en de bedrijfscultuur omarmen.

We doen dit niet solo, maar zij aan zij, waarbij jouw succes ons succes is. Het continu actief benaderen en engageren van de markt is cruciaal voor recruitment succes, en met een RPO-partner zoals wij, ben je altijd in de game. Deze samenwerking maakt je ook minder kwetsbaar bij eventueel vertrek van personeel, waarbij waardevolle recruitmentkennis behouden blijft. Alle cruciale data en kennis blijven exclusief jouw eigendom. Het resultaat van deze synergetische samenwerking? Een verlaging van de kosten, terwijl de snelheid, kwaliteit, en effectiviteit van jouw recruitmentproces significant toenemen.

Meer lezen over onze visie op succesvolle RPO? Download dan de leaflet!

Kom in contact

We praten graag vrijblijvend verder of hoe we jou kunnen helpen met Recruitment Process Outsourcing. Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)