8

Projectteams

Wij leveren extra service capaciteit

Zoek je de perfecte match voor het installeren van hybride warmtepompen of thuisbatterijen? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden! Bij 360talent Projecten gaan we verder dan alleen technische know-how. We boosten je hele klantbeleving.

Wat ons uniek maakt? Onze jonge, energieke projectteams, inclusief top-notch TU-talent, zijn zó op elkaar ingespeeld dat ze naadloos in jouw bedrijfscultuur passen. Stel je voor: geen losse zzp’ers, maar een volledig branded team dat onder jouw vlag opereert. Door onze samenwerking met technische universiteiten leveren we niet alleen handjes, maar ook brains. En uiteraard laten ze alles tip-top achter, zodat jouw klanten stralen van tevredenheid én sterrenregens uitdelen op Google Reviews.

Flexibel als we zijn, groeien of krimpen we mee met jouw behoeften. Eenvoudig op- of afschalen, geen probleem. En omdat niemand dol is op financiële verrassingen, bieden we all-in tarieven. Dat betekent één prijs voor alles: mankracht, vervoer en logistiek.

Dus, als je op zoek bent naar méér dan alleen een installatiepartner, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn die strategische bondgenoot die je merk die felbegeerde extra boost geeft.

In vier stappen een eigen 360talent projectteam

a278d011-01f8-4a96-952e-965eaf6e0543

"Van rookmelders tot warmtepompen, ons team is jouw one-stop-shop"

Stap 1

Persoonlijke kick-off

Wij houden van persoonlijk contact! Dus hoppa, we komen bij je langs om de vibe van je bedrijf te voelen. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend. We peilen direct wat je nodig hebt en hoe we daar perfect op kunnen inspelen.

360 Talent - zwart-wit-74

"Eerst proefdraaien, dan vol gas. Zo weten we dat het goed zit"

Stap 2

Meelopen = doorgronden

Hoe werk jij? Dat willen we zien! We lopen een dagje mee met je eigen installatieteam. Zo snappen we precies wat belangrijk is voor jouw specifieke installatieklus. Geen verrassingen later, we weten waar we aan beginnen.

360Talent Mijndrecht - 2022-93

"Helder, eerlijk en zonder kleine lettertjes. Dat is onze manier van werken"

Stap 3

Offerte zonder gedoe

Helder en transparant, dat is hoe we werken. Je krijgt van ons een offerte op maat, met een all-in tarief voor het hele project of per installatie. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten. Wat je ziet is wat je krijgt.

360Talent Mijndrecht - 2022-121

"Meer dan installateurs, wij zijn je projectpartners!"

Stap 4

Proefdraaien en gas erop!

Twijfels? Niet nodig! We doen eerst een paar proefinstallaties. Samen checken we of de kwaliteit tiptop is. Wij zijn er zeker van dat het snor zit. Als alles naar wens is, gaan we volle bak aan de slag voor je.

Wij leveren projectteams die jouw reputatie hoog houden

Wij zorgen voor projectteams die naadloos aansluiten bij jouw merk en visie. Met de juiste kennis, de juiste kleding en het juiste gereedschap gaan ze verder dan alleen het uitvoeren van taken. Ze hebben ook de juiste houding, omdat we begrijpen dat een goede eerste indruk onbetaalbaar is. Onze projectteams zijn volledig opgeleid naar jouw wensen en handelen proactief om problemen te voorkomen voordat ze ontstaan. En laten we het belangrijkste niet vergeten: ze zorgen voor een uitstekende klantbeleving die jouw merk positief in de schijnwerpers zet!

Over ons

Handen uit de mouwen en gaan!

Wij zorgen voor gedreven en frisse vakmensen die niet alleen de klus klaren, maar ook jouw merk stijlvol vertegenwoordigen. Geen ongemakkelijke situaties of afgezakte broeken hier; we hebben professionele, goedopgeleide aanpakkers in huis die precies weten hoe ze zich in een woonomgeving moeten gedragen. Ze zijn volledig opgeleid naar jouw specificaties en onze kwaliteitscontroleurs houden een oogje in het zeil om te zorgen dat alles tip-top in orde is. Zo zorgen wij ervoor dat jouw uitstraling altijd on point is!

360Talent Mijndrecht - 2022-103

360TALENT PROJECTEN BV: JOUW ALL-IN, FLEXIBELE PARTNER VOOR TOP INSTALLATIES

Zoek je vlijtige doeners voor jouw project, klein of groot? Je zit bij ons gebakken. Onze projectteams, stuk voor stuk vol energie, pakken niet alleen flink aan maar zijn ook netjes in de omgang. Ze voelen als een deel van jouw eigen team en blenden naadloos met jouw merk. Of het nu om technische installaties zoals hybride warmtepompen of smartlocks gaat, of je moet in een rap tempo 5000 rookmelders aan de muur hebben, wij regelen het. En dat alles doen we in stijl: compleet in de outfit en met de bedrijfsauto van jouw keuze. Maar het stopt niet bij installeren. Onze projectteams zijn niet alleen rap, maar laten ook alles spic en span achter. En je klanten? Die zijn zo tevreden dat ze staan te springen om een positieve Google review achter te laten. Heb je last-minute een klus die groter of kleiner wordt? Geen zorgen, we zijn zo flexibel als een elastiekje. En met onze all-in tarieven kom je nooit voor verrassingen te staan. Kortom, de mensen die jij nodig hebt voor je project, die leveren wij. En we doen het snel, efficiënt en met een lach!

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Download dan ons leaflet!

Bekijk onze vacatures

Kom in contact!

We praten graag vrijblijvend verder of hoe we jou kunnen helpen met het leveren van gedreven vakmensen. Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)