12

Maakindustrie

De experts die jij nodig hebt

Zoek je de beste interim talenten in de food & maakindustrie? Je zoektocht stopt hier! Bij 360talent Maakindustrie snappen we dat jij meer wilt dan zomaar een expert. Je wilt iemand die meteen in je team past en met je meedenkt. Daarom gaan we verder dan alleen cv’s doorspitten. We willen weten wie jij bent en wie onze interim specialisten zijn. Of je nu een junior go-getter zoekt, een medior allrounder of een senior die meteen de kar trekt, wij hebben ‘m. En die match? Die is er niet voor even, maar voor de lange termijn. Onze interim specialisten draaien vanaf dag één mee alsof ze altijd al deel uitmaakten van jouw team.

In drie stappen naar jouw ideale technische specialist!

360Talent Mijndrecht - 2022-24

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 1

First things first - Identificeren van de perfecte match

Wat heb je precies nodig in de food & maakindustrie? Zoek je een vaste kracht of een flexibele interim specialist? Heb je expertise nodig in voedselveiligheid, productielijn optimalisatie of nieuwe technologieën? Met deze essentiële informatie kunnen we specifiek voor jou op zoek gaan naar de technische expert die jouw bedrijf naar het volgende niveau zal tillen.

360Talent - Klarenbeek 4800 px-72

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 2

Ons unieke netwerk

Waar anderen nog aan het scrollen zijn op LinkedIn, hebben wij de perfecte kandidaat al in beeld. Dat komt omdat we putten uit ons eigen exclusieve netwerk binnen de food & maakindustrie. Onze recruiters zijn echte branchedeskundigen die weten waar ze moeten zoeken. Dus die ideale kandidaat? Die komt uit een kring van getalenteerde professionals die we al kennen en vertrouwen. Kortom, we vinden altijd de juiste persoon voor jou.

360 Talent - zwart-wit-136

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 3

En nu aan de slag!

Je nieuwe maintenance engineer of andere interim specialist is bij ons niet zomaar een nummertje. Voordat ze bij jou aan de slag gaan, zorgen we voor branche-specifieke bijscholing en een gedegen inwerkperiode. Kortom, ze zijn straks helemaal klaar om in jouw food of maakindustrie-omgeving te knallen. En mocht je nog meer experts nodig hebben, dan staan we al in de startblokken.

Jouw uitdaging, onze oplossing

Zit je met een uitdagend technisch project, maar ontbreekt die ene cruciale schakel? Geen stress, we hebben je rug! We duiken diep in ons uitgebreide netwerk om jou de juiste specialist te leveren. Als we niet meteen de perfecte match vinden, verkennen we andere wegen. Denk aan flexibele ZZP’ers of projectmedewerkers die snel kunnen inspringen. Want jouw project mag geen moment stilstaan.

Transparant & flexibel

Verrassingen zijn voor verjaardagen, niet voor zakelijke overeenkomsten. Bij ons krijg je 100% transparantie. We bespreken alles van tevoren: tarieven variëren tussen €55 en €125 per uur, en alles is bespreekbaar qua projectduur. Of je nu iemand voor drie maanden nodig hebt of voor een jaar, wij passen ons aan. Aan het eind van elk project staan we samen stil bij de resultaten en kijken we vooruit naar mogelijke vervolgstappen.

1680694263688

Bekijk onze vacatures

Kom in contact!

We praten graag vrijblijvend verder of hoe we jou kunnen helpen met het leveren van technische experts. Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)