12

Specialisten in Food & Industry

Wij detacheren Specialisten in de Food & Industry

Bij 360talent Maakindustrie zijn we al meer dan 10 jaar dé schakel tussen organisaties in de food & maakindustrie en top (interim) talenten. Onze expertise in detachering en recruitment strekt zich uit over cruciale gebieden zoals Finance, HR, IT, Operations en Quality. We begrijpen dat het vinden van de juiste persoon voor jouw team meer inhoudt dan het scannen van cv’s. Je zoekt niet alleen expertise; je zoekt iemand die vanaf dag één met je team meebeweegt en meedenkt.

Daarom nemen we de tijd om echt te begrijpen wat jouw organisatie uniek maakt, en wat onze interim specialisten kunnen bijdragen. Of je nu op zoek bent naar een frisse junior, een betrouwbare medior of een ervaren senior, wij hebben de perfecte match voor je. Onze kandidaten zijn meer dan gewoon interim professionals; ze zijn vanaf het begin af aan een integraal onderdeel van jouw team.

Met een geschiedenis van succesvolle plaatsingen, garanderen wij niet alleen een uitstekende match op papier, maar ook een duurzame samenwerking die bijdraagt aan het langetermijnsucces van jouw organisatie. Vertrouw op 360talent Maakindustrie voor interim talenten die echt het verschil maken.

In drie stappen naar jouw ideale technische specialist!

360Talent Mijndrecht - 2022-24

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 1

De Perfecte Match Identificeren - Persoonlijk & Vrijblijvend

Eerst willen we precies begrijpen wat jouw unieke behoeften zijn binnen de food & maakindustrie. Zoek je een vaste kracht of juist de flexibiliteit van een interim specialist? Of het nu gaat om expertise in voedselveiligheid, het optimaliseren van productielijnen, of het toepassen van innovatieve technologieën, we beginnen met een vrijblijvend, persoonlijk bezoek aan jouw bedrijf. Zo kunnen we uit de eerste hand ervaren wat jouw bedrijf nodig heeft en hoe we de ideale technische expert kunnen identificeren die jouw team naar een hoger niveau tilt.

360Talent - Klarenbeek 4800 px-72

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 2

Toegang tot Ons Unieke Netwerk

Terwijl anderen hun zoektocht starten met eindeloos scrollen door LinkedIn, hebben wij jouw ideale kandidaat al in gedachten. Dit is mogelijk dankzij ons exclusieve netwerk binnen de food- en maakindustrie, gecombineerd met onze recruiters die ware experts zijn in hun vakgebied. Deze professionals hebben een diepgaand begrip van de industrie en weten precies waar ze de beste talenten kunnen vinden. De perfecte kandidaat voor jouw team is iemand uit ons netwerk van getalenteerde professionals met wie we al een vertrouwensband hebben opgebouwd. We garanderen dat we de juiste match voor jouw specifieke behoeften vinden.

360 Talent - zwart-wit-136

"Zodra we beginnen met werven, weten we precies wie we zoeken!"

Stap 3

Zorgvuldige Selectie & Integratie

Zodra we jouw ideale technische specialist, zoals een maintenance engineer of een andere interim professional, hebben geïdentificeerd, behandelen we deze niet als zomaar een kandidaat. Voordat ze bij jou aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat ze volledig zijn voorbereid met branche-specifieke training en een gedegen inwerkperiode. Dit betekent dat wanneer ze bij jouw organisatie beginnen, ze volledig uitgerust zijn om meteen een impact te maken. Mocht je behoefte hebben aan meer specialisten, dan staan wij klaar om het proces te herhalen en jouw team verder te versterken.

Jouw Uitdaging, Onze Missie

Sta je voor een technisch project en mis je die ene essentiële expert om het verschil te maken? Maak je geen zorgen, 360talent Maakindustrie staat voor je klaar. Met onze omvangrijke pool aan gekwalificeerde kandidaten duiken we diep in de mogelijkheden om de juiste specialist voor jouw project te vinden. En mocht de perfecte match niet direct voorhanden zijn binnen onze uitgebreide selectie, dan staan we niet stil. We verkennen alle wegen, van flexibele ZZP’ers tot projectmedewerkers die snel kunnen inspringen, om te zorgen dat jouw project geen moment vertraging oploopt. Met 360talent Maakindustrie blijft jouw project altijd in beweging, ondersteund door de beste talenten uit de industrie.

Ontdek jouw oplossing

Transparantie & Flexibiliteit: Geen Verrassingen

Bij 360talent Maakindustrie houden we van duidelijkheid, net zoals jij. Daarom garanderen we volledige transparantie vanaf het begin. Onze tarieven zijn helder: je kunt rekenen op bedragen tussen €55 en €125 per uur, maar we staan altijd open voor een gesprek om te kijken wat het beste past bij jouw project en budget.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Of je nu een expert nodig hebt voor drie maanden of juist voor een langere periode van een jaar, wij zijn in staat om ons volledig aan jouw behoeften aan te passen. Aan het einde van elk project nemen we de tijd om samen de behaalde resultaten te evalueren en te bespreken hoe we verder kunnen gaan. Met ons zijn er geen verrassingen, alleen duidelijke afspraken en concrete resultaten.

1680694263688

Kom in contact!

Klaar voor een toekomst met de beste technische experts aan jouw zijde? Bij 360talent Maakindustrie begrijpen we de unieke uitdagingen van de maakindustrie en bieden we op maat gemaakte oplossingen om jouw projecten te versterken. Of je nu op zoek bent naar een specifieke expert of een veelzijdige professional, wij staan klaar om je te helpen.

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek of wil je direct een terugbelverzoek inplannen of liever eerst wat meer informatie delen over je behoeften en uitdagingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Zodra we je gegevens ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat je de technische specialisten krijgt die jouw projecten in de maakindustrie naar een hoger niveau tillen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)