4

Beveiligers

JOUW BETROUWBARE PARTNER IN BEVEILIGING

Daar sta je dan: met opdrachtgevers die hoge verwachtingen hebben en een team dat niet groot genoeg is om aan die eisen te voldoen. Maar geen zorgen, 360talent Security schiet te hulp! Als gespecialiseerd onderdeel van 360talent zijn we jouw go-to partner voor elke beveiligingsuitdaging. Of je nu snel extra mankracht nodig hebt, op zoek bent naar gedetacheerde krachten, of een nieuwe vaste aanwinst zoekt voor je team, wij hebben of vinden de perfecte beveiliger voor je. Flexibel, betrouwbaar en altijd van topkwaliteit—dat is wat je van ons kunt verwachten.

In drie stappen naar de beste beveiligers voor jouw bedrijf

360 Talent - zwart-wit-122

"Je verdient gemoedsrust; wij zorgen ervoor!"

Stap 1

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

Wens je ondersteuning in de vorm van RPO / werving & selectie met onze bewezen methoden? Of wil je te allen tijde beschikken over een pool van beveiligers met de juiste accreditatie en koppeling aan jouw ND-nummer? En wie past dan bij jouw organisatie? We zoeken het uit. Samen! Wij schetsen een profiel en kiezen de meest waardevolle dienstverlening.

360Talent Mijndrecht - 2022-60

"Onze beveiligers sluiten altijd perfect aan op de identiteit van jouw bedrijf!"

Stap 2

Inzetten of werven

Wij hebben een grote pool aan ervaren, gekwalificeerde beveiligers waar je vrijwel direct over kan beschikken. Maar zoek je net wat anders of wil je écht eigen talenten? Dan gaan we werven via onze methoden die werken. Net als onze mensen.

1682342502556

"Onze flexpool past zich aan jou aan, niet andersom!"

Stap 3

Aan de slag

Onze beveiligers worden jouw beveiligers. Vast of tijdelijk! En precies zo lang als jij dat wenst. In jouw loondienst, via payrolling, als ZZP’er of als uitzendkracht. ’t Kan allemaal, zolang jij en onze kandidaat er maar gelukkig van worden.

Altijd in ontwikkeling

Zo blijven we alert en bij de tijd

Beveiliging draait om betrouwbaarheid en zekerheid, en dat is precies wat 360talent Security biedt. We beschikken over een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde beveiligers, hanteren een doeltreffende aanpak en leveren diensten van onberispelijke kwaliteit. Onze kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd, getraind en getoetst op hun kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid.

Over ons

De experts in luchthavenbeveiliging

Beveiliging is een breed veld, en een van onze specialismes is zonder twijfel de luchthavenbeveiliging. Hier komt niet alleen vakmanschap bij kijken, maar ook een flinke dosis gastvrijheid en koelbloedigheid. Dat is de unieke mix die onze beveiligers bieden. We leveren professionals die direct in dienst treden, maar bieden ook een flexpool van hooggekwalificeerde beveiligers die klaarstaan om bij te springen waar nodig.

Al meer dan 20 jaar zijn we een vertrouwde partner voor luchthavens in Nederland. Onze beveiligers zijn niet alleen grondig getraind en bekwaam, maar ook geselecteerd op hun vermogen om effectief te communiceren en de rust te bewaren, zelfs in de meest hectische situaties.

Of je nu op zoek bent naar permanente krachten of tijdelijke aanvullingen uit onze flexpool, 360talent Security zorgt voor een passende en betrouwbare oplossing. Wij doen dit niet alleen met de hoogste mate van professionaliteit, maar ook met een aanstekelijk enthousiasme.

1670925414892

360talent Security, dé bemiddelaar voor de beveiligingsbranche

Met teams van sourcers en recruiters verspreid over heel Nederland en zelfs een dedicated team op Curaçao, zijn we uitgerust om snel en efficiënt het juiste beveiligingstalent te leveren waar jij het nodig hebt. Maar we bieden meer dan alleen spierkracht; we begrijpen dat beveiliging in de 21e eeuw ook om uitstekende gastheerschap draait. Daarom selecteren we niet alleen beveiligers die hun mannetje staan in fysieke zin, maar ook professionals die de kunst van gastvrijheid beheersen. Onze kandidaten zijn dus niet alleen sterk in beveiliging, maar ook in communicatie en sociale interactie.

We leggen een sterke focus op de diversiteit en persoonlijkheid van onze kandidaten om ervoor te zorgen dat ze naadloos passen binnen jouw bedrijfscultuur en de wensen van je opdrachtgevers. Qua certificering en papierwerk? Maak je geen zorgen, dat is bij ons in goede handen.

Bekijk onze security vacatures

Kom in contact!

We praten graag vrijblijvend verder of hoe we jou kunnen helpen met het leveren van doortastende beveiligers. Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)