4

DE #1 FLEXPOOL
VOOR BEVEILIGERS IN NEDERLAND!

Zet piekmomenten om in winstmomenten. Kom in contact met een landelijk netwerk van beveiligers via het 360talent platform! Verbind je met ons landelijke netwerk van gediplomeerde beveiligers en versterk je team per direct, op basis van ‘no cure, no pay‘!

Per direct extra versterking gezocht voor jouw organisatie? Via het 360talent platform bereik je met één telefoontje duizenden beveiligers voor jouw dagklus. Ze gaan vandaag nog voor je aan de slag. Zo ben jij verzekerd van voldoende beveiligers, op ieder gewenst moment.

Ontdek waarom: Jouw succes, onze missie!

4

"Je verdient gemoedsrust; wij zorgen ervoor!"

UURTARIEF VANAF €28

Geniet van gratis toegang tot ons platform; je betaalt enkel wanneer je beveiligers daadwerkelijk inzet. De kosten? Simpel: het uurtarief van de beveiliger, startend vanaf €28 plus een servicefee van €4,10 per uur. Met ons ‘no cure, no pay’-beleid bieden we je volledige transparantie en ongekende flexibiliteit. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

1

"Onze beveiligers sluiten altijd perfect aan op de identiteit van jouw bedrijf!"

FACTURATIE EN BETALING GEREGELD

Bij 360talent Security nemen we de betalingsafhandeling voor beveiligers volledig uit handen. Elke week sturen we je een duidelijke verzamelfactuur per e-mail, met alle details: hoeveel uur er is gewerkt, het gehanteerde tarief, en het totaalbedrag inclusief onze gebruikskosten. Zo houd je moeiteloos het overzicht, zonder de administratieve rompslomp.

3

"Zeg ons wat je nodig hebt en wij regelen het!"

GEEN VERPLICHTINGEN

Onze beveiligers worden niet als intern personeel beschouwd, wat jou volledig ontzorgt van de verantwoordelijkheden die normaal gepaard gaan met werkgeverschap. Denk hierbij niet alleen aan werkgeverslasten en loonheffingen, maar ook aan de risico’s die komen kijken bij ziekteverzuim van personeel. Voor elke klus zorgen wij voor een duidelijke overeenkomst van de opdracht, zodat alle afspraken transparant en goed geregeld zijn. Dit maakt de inzet van beveiligingspersoneel via ons platform niet alleen efficiënt, maar ook zorgeloos.

Samen met 360talent doe je mee met tenders!

Zeg 'ja!' tegen nóg meer mooie opdrachten!

Met ons ervaren tender-team aan je zijde ben je niet alleen verzekerd van een constant team beveiligers voor al je projecten, maar krijg je ook een partner die meester is in het aanvinken van alle juiste vakjes bij aanbestedingen. Wij hebben de knowhow en een speciale afdeling die zich toelegt op tenders, klaar om jouw hand vast te houden door het hele proces. Dus, zelfs als tenders nieuw terrein voor je zijn, of je bedrijf lijkt te klein om een kans te maken, wij maken het speelveld gelijk. Samen tackelen we elke uitdaging en zeggen we ‘ja’ tegen nieuwe opdrachten!

Meld je gratis aan

Snel beveiligers nodig?

De 1# flexpool van Nederland is maar één klik verwijderd!

Wat als je áltijd successen boekt bij je opdrachtgevers, omdat je weet dat je voldoende beveiligers kunt leveren? Met onze flexpool onder de sneltoets, hoef je nooit meer ‘nee’ te zeggen. Flexkrachten, ZZP’ers of beveiligers die onder jouw vergunning lopen: wij hebben ze in huis! En voor jou betekent dat maar één ding: geen zorgen, wel succes!

Luchthaven, festival of sportwedstrijd: wij leveren altijd passende beveiligers!

Kies voor succes met onze veelzijdige flexpool

Geen enkele beveiligingsklus is hetzelfde. En dat weten wij als geen ander! Daarom hebben we gespecialiseerde beveiligers van élk kaliber, voor elke situatie. Omdat we weten dat een festival vraagt om een aanpakker met spierkracht, net als dat een luchthaven vraagt om een alerte allemansvriend met ogen in ’t achterhoofd! En daarnaast hebben onze beveiligers altijd de juiste papieren! Wel zo makkelijk, toch?

Ontdek ons brede aanbod aan beveiligers, perfect afgestemd op jouw specifieke behoeften:

 • Evenementenbeveiligers
 • Stadionbeveiligers
 • Horecabeveiligers
 • Hotelbeveiligers
 • Winkelbeveiligers
 • Zorgbeveiligers
 • Luchthavenbeveiligers
 • AZC-beveiligers
 • Mobiele Surveillanten
 • Terreinbeveiligers
 • Security Hosts
 • Stewards
 • Bodediensten
 • Objectbeveiligers
 • Bouwplaatsbeveiligers
 • Receptiediensten met beveiligingstaken
 • Complexbeveiligers
2

VRAGEN? LET US KNOW!

Wil je graag wat meer informatie, of is er nog iets onduidelijk? Stuur ons een bericht, of plan meteen een terugbelverzoek. Brent van 360talent Security zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 😄

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)