7

Aandachtige
outplacement

MAAK VAN EEN EINDE EEN NIEUW BEGIN

Als werkgever heb je soms te maken met reorganisaties of andere veranderingen die afscheid van medewerkers noodzakelijk maken. Dat is waar 360talent Outplacement het verschil maakt: wij zorgen niet alleen voor een soepel verloop van dit proces, maar maken er een nieuwe kans van voor de betrokkenen.

Ons deskundige team biedt op maat gemaakte oplossingen. We combineren persoonlijke coaching en loopbaanadvies om medewerkers niet alleen naar een nieuwe baan te leiden, maar ook positief uit een organisatie te laten stappen. Dit alles terwijl we de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie niet uit het oog verliezen.

Zoek je een partner die meer biedt dan de basis en streeft naar optimale uitkomsten voor iedereen? Dan ben je bij 360talent Outplacement aan het juiste adres. Laten we samenwerken om van een afscheid een succesvol nieuw begin te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Outplacement traject in drie stappen

360Talent Mijndrecht - 2022-35

"Met onze outplacementtrajecten wordt ieder einde het begin van iets nieuws!"

Stap 1

Gesprek en oriëntatie

Onze outplacementexpert krijgen vertrekkende medewerkers in de juiste mindset met motiverende gesprekken. Er wordt niet alleen gezocht naar een nieuwe baan voor de vertrekkende collega, maar er wordt ook aandachtig gekeken naar de carrièremogelijkheden op de lange termijn.

360Talent Mijndrecht - 2022-35

"Met onze outplacementtrajecten wordt ieder einde het begin van iets nieuws!"

Stap 2

Omscholing

De vertrekkende medewerker krijgt opleidingen, cursussen, bijscholingen en zelfs psychologische ondersteuning aangeboden om de sprong te maken naar een nieuwe, leuke baan!

360Talent Mijndrecht - 2022-35

"Met onze outplacementtrajecten wordt ieder einde het begin van iets nieuws!"

Stap 3

Positief aan de slag!

Het vertrek van jouw medewerker wordt voor hem of haar het begin van een nieuw, leuk avontuur. En dat voorkomt een zure band met jou als voormalig werkgever!

“360talent Outplacement heeft mij geholpen om mijn carrière een nieuwe wending te geven.”

Roelof Vink

Zo leveren wij outplacementtrajecten op maat

We richten ons op de medewerker, de omgeving, en de wensen om een effectief en persoonlijk programma te creëren. We gebruiken geavanceerde technologieën om onze aanpak te ondersteunen, zodat we niet gebonden zijn aan tijd of plaats. Zo leveren we een op maat gemaakt outplacementtraject met de volgende stappen:

  • Individuele coaching
  • Personal branding
  • Jobhunting
  • Rapportages
  • Webinars en intervisie
  • Spotlight
  • Het alumniprogramma
  • Premobiliteit en Transitievergoeding

Voordat het outplacementtraject van start gaat, kan een pre-mobiliteitsprogramma nuttig zijn. Een transitievergoeding kan ook worden gebruikt om de kosten van outplacement te dekken.

De kosten van outplacement

De kosten voor een outplacementtraject liggen gemiddeld tussen de € 2.500 en € 10.000, afhankelijk van het gekozen traject en de specifieke behoeften.

360Talent Mijndrecht - 2022-2

Kom in contact!

We praten graag vrijblijvend verder of hoe we jou kunnen helpen met aandachtige outplacement. Vul het contactformulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)