9

Specialismen

Altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf!

360talent is niet zomaar een groep; we zijn een powerhouse met verschillende specialisaties. Eén ding is glashelder: we maken het waar. ‘Get the job done’ is niet alleen een leus, het is onze manier van doen. Of het nu gaat om onze adviseurs die jouw organisatie naar een hoger level tillen, of om onze workforce die staat te popelen om voor jou het veld in te gaan, wij zijn je A-team. Groot of klein, urgent of voor de lange termijn, als het aankomt op de vraag naar gekwalificeerd personeel, zijn wij je go-to oplossing.

Ben je op zoek naar meer dan een snelle fix? Bij 360talent leveren we geen pleisters, we bouwen aan blijvende oplossingen. Eén team, één missie: de klus klaren, maar dan wel op topniveau.

Specialismen waar je blij van wordt

Bij 360talent zit je goed als je op zoek bent naar de crème de la crème. Of het nu gaat om specialisten in HR, techniek of wat dan ook, wij hebben ze. Bekijk hier onze lijst met specialismen en laat ons weten hoe we jou naar de top kunnen schieten. Dus, klaar om de lat hoger te leggen? Met 360talent krijg je toegang tot de mensen die jouw organisatie niet beter, maar de beste maken. Wacht niet langer en mail ons op info@360talent.nl.

Aandachtige outplacement

Gedreven mensen voor de installatietechniek

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

Projectteams voor thuisinstallaties

Technische (interim) specialisten voor de food & maakindustrie

Vriendelijke en bevlogen beveiligers

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

Academy voor nieuwe vakspecialisten

Grootschalige werving met RPO

ERVAAR HET VERSCHIL MET 360TALENT

In de huidige wereld staat stilstaan gelijk aan achteruitgaan. Bij 360talent begrijpen we dat. Wij zijn een proactief collectief dat niet alleen inspeelt op veranderingen, maar ze ook initieert. In een tijdperk waarin markten sneller evolueren dan de meeste bedrijven kunnen bijbenen, zetten wij de norm.

Dit is waar 360talent voor staat: alert, vernieuwend en altijd een stap voor op de trends. Onze kernwaarde? Voortdurende innovatie. Wat vandaag nieuw is, is morgen oud nieuws. Daarom focussen we ons niet alleen op de huidige vaardigheden van onze talenten, maar ook op hun potentieel om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Hoogopgeleid? Goede start. Jaren ervaring en technische vaardigheden? Nuttig, maar dat is slechts het begin. We gaan verder dan de basis. We zoeken naar die unieke blend van persoonlijkheid en expertise die jouw bedrijf die broodnodige impuls geeft.

Dus, is jouw bedrijf klaar om echt een verschil te maken? Met 360talent krijg je niet alleen een perfecte match voor nu, maar ook een partner die je helpt je toekomstige ambities te realiseren. Ontdek met ons het talent dat past, inspireert en transformeert. Samen tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten.

JOUW SUCCESVERHAAL SCHRIJF JE HIER

Zoek je een doorsnee partner? Ga dan vooral verder zoeken. Wil je echte resultaten en groei? Dan moet je bij 360talent zijn. Of je nu schreeuwt om het beste talent, ongeëvenaarde projectaansturing of doeltreffende strategieën, wij leveren. Dus, als je serieus bent over succes (en je concurrenten wilt verslaan), stap dan nu in onze wereld.

  • Groei? wij zijn obsessief:

Jouw bedrijf op een plateau? Niet met ons. Wij zijn fanatiek als het gaat om jouw groei. We voorzien je niet alleen van advies, maar ook van keiharde strategieën om de markt te domineren.

  • Diversiteit? geen buzzwoord, maar een wapen:

Iedereen heeft het over diversiteit. Wij léven het. Met 360talent krijg je meer dan een ‘inclusieve aanpak’. Je krijgt een arsenaal aan inzichten en strategieën die je concurrenten niet hebben.

  • Impact? wij meten succes in resultaten:

Mooie praatjes vullen geen gaatjes. Bij ons gaat het om meetbaar, snoeihard succes. Samenwerken met 360talent betekent tastbare resultaten. Punt.

Wil je zien waar wij dagelijks aan werken?
Bekijk onze vacatures en ontdek onze focusgebieden.

360 Talent - zwart-wit-108

1682342502556

Dankzij 360talent hebben we nu drie zeer bekwame medewerkers in dienst. Ze zijn allemaal zeer gemotiveerd en brengen veel waarde voor ons bedrijf.

Frits (Projectmanager)

1680249430625

360talent heeft me geholpen mijn carrière een boost te geven, daarom zou ik ze zonder twijfel aanbevelen.

Mark

1680161393457

De investering van 360talent in training en ontwikkeling was een game-changer voor ons bedrijf.

Mart (CEO)

1676891602189

Ik was onder de indruk van de toewijding en inzet van 360talent. Ze gingen altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat ik tevreden was.

Bert

1684943270075

Wat ons echt heeft geholpen, is de flexibiliteit die 360talent toont. Ze hebben keer op keer bewezen dat ze snel kunnen inspelen op onze veranderende behoeften.

Monica (HR Directeur)

1683712671844

Bij 360talent is alles goed geregeld - van contracten tot betalingen. En als er ooit iets misgaat, weet ik dat ik op hen kan rekenen om het snel op te lossen.

Ahmed

1686580233425

Bij 360talent voel ik dat ik echt een verschil kan maken. Ze zetten me in op projecten die echt bij mij passen.

Marloes

1686732635595

360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten.

Yasmina (HR Manager)

SAMENWERKEN MET DE BESTE

Zijn die eindeloze vacatures en stagnerende projecten een doorn in je oog? Laat me raden: elke recruiter belooft goud, maar levert kiezelstenen? Genoeg is genoeg! Bij 360talent spelen we geen kinderspelletjes. We hebben topklasse talent dat jouw bedrijf daadwerkelijk verder helpt. Als je de lat hoog legt, waarom zou je dan genoegen nemen met minder? Andere bedrijven praten, wij leveren. Ga je verder met aanmodderen, of stap je over naar de grote jongens? Tijd om te kiezen: blijf je een toeschouwer, of wordt je samen met ons de hoofdrolspeler in de markt?