2

Over ons

Werving zonder flauwekul: wij snappen wat jouw bedrijf nodig heeft

Nieuwe directeur nodig? Of misschien een heel leger aan doeners om duizenden rookmelders te installeren? Maakt ons niet uit. Wij weten exact wat je zoekt en waar we die mensen kunnen vinden. Onze jaren in de business hebben ons een zesde zintuig gegeven voor talent. Dus vergeet die standaard aanpakken en dertien-in-een-dozijn methodes.

Wij geloven niet in one-size-fits-all; dat is voor amateurs. Of je nu personeel zoekt voor een week of voor een decennium, wij graven dieper. We willen de ziel van jouw bedrijf begrijpen, zodat we mensen kunnen vinden die niet alleen qua skills, maar ook qua vibe perfect passen.

We scheppen niet op als we zeggen dat we de allerbeste kandidaten vinden die uiteindelijk jouw toekomstige topmedewerkers worden. Dus, ben je klaar voor een werving- en selectieproces waar je écht wat aan hebt? Dan weet je ons te vinden. Keer op keer weer!

Blije mensen. Dat is wat ons drijft.

image of Youssef (elektromonteur) over 360talent

Youssef (elektromonteur) over 360talent

"360talent is een organisatie die haar beloften nakomt. Ze hebben me aan een perfecte baan geholpen en de contracten waren tot in de puntjes geregeld."

image of Mark (directeur) over 360talent

Mark (directeur) over 360talent

"360talent denkt actief met ons mee. Ze doorgronden onze bedrijfscultuur en leveren altijd kandidaten die naadloos passen."

image of Monica (HR-manager) over 360talent

Monica (HR-manager) over 360talent

"360talent toont grote expertise in hun vakgebied. Ze doorgronden onze behoeften en selecteren steevast de juiste kandidaten."

360talent is thuis in iedere branche

Kennis van de branche? Dat zit bij ons in het DNA! Wij begrijpen dat je alleen haarscherp kunt werven als je de markt niet alleen kent, maar ook leeft. Dus, beheer je een kantoorcomplex en zoek je beveiligers die niet alleen spierballen tonen maar ook hun hoofd koel houden? Wij weten precies waar we die toppers kunnen opduikelen. Of zit je in de installatietechniek en schreeuwt je bedrijf om een werkvoorbereider die zowel AutoCAD droomt als efficiënt kan plannen? Reken maar dat we weten wie daarvoor in aanmerking komt.

Kortom, zet onze branche-expertise in jouw voordeel aan het werk. Nieuwsgierig naar meer? Check onze meest recente projecten op LinkedIn of duik in de links hieronder als je echt wilt weten wat we in onze mars hebben. Laat je maar verrassen!

1680694263688

In 5 stappen naar je nieuwe baan!

360Talent Apeldoorn - Bewerkt Zwart-wit-53

"Bij ons is iedereen welkom, ervaren of niet. Het gaat om de klik en je bereidheid om te leren!"

Stap 1

Kies een baan die bij je past

Eerst even neuzen tussen onze vacatures, dat snappen we. Zie je iets waarvan je hart sneller gaat kloppen? Dan willen we jou. Punt. En hey, mocht je denken dat je nog niet alle skills in huis hebt, maar wel barst van de ambitie, twijfel dan niet. Wij zijn niet op zoek naar de perfecte cv, maar naar mensen die willen groeien. Bij ons ben je welkom, in welk stadium je ook zit.

360 Talent - Juli 2020 - Zwart-wit-107

"Jouw privacy is belangrijk voor ons; we behandelen je gegevens met de grootste zorg."

Stap 2

Reageer op de vacature

Dus je hebt die ene baan gespot waar je helemaal voor wilt gaan? Super, stuur ons je CV en pitch jezelf kort maar krachtig. Maak ons duidelijk waarom jij dé persoon bent voor deze rol. Zodra je reactie binnen is, zitten wij er bovenop. Reken maar dat je snel van ons hoort. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

360 Talent - zwart-wit-26

"Bij ons ben je geen nummertje; we zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat je wilt."

Stap 3

We maken graag kennis met je

Mocht je een uitnodiging van ons krijgen, dan gaan we samen verkennen of jij en je mogelijke nieuwe werkplek een match made in heaven zijn. We willen namelijk niet alleen dat je je op je gemak voelt, maar ook dat je alle kansen krijgt om te knallen in je nieuwe rol.

360Talent Mijndrecht - 2022-113

"Je hoeft geen expert te zijn om te starten; wij zorgen dat je de juiste training krijgt."

Stap 4

Volg de korte opleiding

Zit je dichtbij je droombaan maar mis je nog net dat kleine beetje extra kennis? Stress niet! Wij hebben een scala aan quick-and-dirty trainingen om je in no-time helemaal klaar te stomen voor je nieuwe avontuur.

360 Talent - zwart-wit-48

"We maken je graag wegwijs, zodat je zelfverzekerd en met plezier aan je nieuwe baan begint."

Stap 5

Even meelopen en aan de slag!

Bij ons word je niet zomaar voor de leeuwen gegooid. In het begin loop je mee met een oude rot in het vak, zodat je de tricks of the trade onder de knie krijgt en een goed gevoel krijgt bij je nieuwe stek. Daarna? Dan ben je helemaal klaar om zelf de show te stelen.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de 360talent familie. Samen maken we er niet alleen iets moois van, we maken er iets episch van. Zien we je snel?

Wat wil je weten? wij hebben de antwoorden!

Zit je met een prangende vraag of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom niet en laat van je horen. We kunnen niet wachten om je verder op weg te helpen en al je vragen te tackelen. Durf je de vraag te stellen? Bij 360talent zijn we niet alleen een klankbord, maar een bron van oplossingen. Dus kom maar op, wat heb je te verliezen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.