5

Doe de test en vind een beroep dat bij je past!

Help jij het land voorruit als laadpaal- of zonnepaneelinstallateur? Maak jij dagelijks vele klanten blij als water- of elektrotechnicus? Of ben je straks onmisbaar als beveiliger of Technisch Operator, of beveiliger? Doe de test om er achter te komen in welk beroep jij uitblinkt!

Laat ons je helpen écht leuk werk te vinden

Wij zijn specialist in veel verschillende beroepen, die allemaal garant staan voor één ding: leuk en belangrijk werk. Wij gunnen je een fijne baan! Door antwoord te geven op de onderstaande vragen krijg je een beter inzicht in welk van onze richtingen bij jou past. Maar uiteraard kun je ook contact met ons opnemen om met onze coaches om tafel te gaan om te kijken wat bij je past en waar jij gelukkig van wordt!

hero-meisje-verbaasd

Je bent beveiliger op Schiphol en je ziet iemand rondlopen met een zakmes. Wat doe je?

  • Solliciteren

Werk je liever iedere dag op dezelfde tijden?

  • Solliciteren
  • Solliciteren
  • Solliciteren

Heb je nog een opleiding nodig? Of kun je direct starten?

  • Solliciteren
  • Kom in contact
  • Kom in contact
  • Kom in contact

Welk werkveld spreekt je het meeste aan?

  • Solliciteren
  • Solliciteren
  • Solliciteren
  • Solliciteren
  • Solliciteren
  • Solliciteren

Toch niet gevonden wat je zocht?

Kunnen wij je helpen of wil je graag verder praten over hoe wij kunnen helpen aan een leuke baan die bij je past? Bel ons dan op 0297 893 005 of vul ons contactformulier in.

Solliciteren

In 5 stappen naar je nieuwe baan!

360Talent Apeldoorn - Bewerkt Zwart-wit-53

"Bij ons is iedereen welkom, ervaren of niet. Het gaat om de klik en je bereidheid om te leren!"

Stap 1

Kies een baan die bij je past

Eerst even neuzen tussen onze vacatures, dat snappen we. Zie je iets waarvan je hart sneller gaat kloppen? Dan willen we jou. Punt. En hey, mocht je denken dat je nog niet alle skills in huis hebt, maar wel barst van de ambitie, twijfel dan niet. Wij zijn niet op zoek naar de perfecte cv, maar naar mensen die willen groeien. Bij ons ben je welkom, in welk stadium je ook zit.

360 Talent - Juli 2020 - Zwart-wit-107

"Jouw privacy is belangrijk voor ons; we behandelen je gegevens met de grootste zorg."

Stap 2

Reageer op de vacature

Dus je hebt die ene baan gespot waar je helemaal voor wilt gaan? Super, stuur ons je CV en pitch jezelf kort maar krachtig. Maak ons duidelijk waarom jij dé persoon bent voor deze rol. Zodra je reactie binnen is, zitten wij er bovenop. Reken maar dat je snel van ons hoort. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

360 Talent - zwart-wit-26

"Bij ons ben je geen nummertje; we zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat je wilt."

Stap 3

We maken graag kennis met je

Mocht je een uitnodiging van ons krijgen, dan gaan we samen verkennen of jij en je mogelijke nieuwe werkplek een match made in heaven zijn. We willen namelijk niet alleen dat je je op je gemak voelt, maar ook dat je alle kansen krijgt om te knallen in je nieuwe rol.

360Talent Mijndrecht - 2022-113

"Je hoeft geen expert te zijn om te starten; wij zorgen dat je de juiste training krijgt."

Stap 4

Volg de korte opleiding

Zit je dichtbij je droombaan maar mis je nog net dat kleine beetje extra kennis? Stress niet! Wij hebben een scala aan quick-and-dirty trainingen om je in no-time helemaal klaar te stomen voor je nieuwe avontuur.

360 Talent - zwart-wit-48

"We maken je graag wegwijs, zodat je zelfverzekerd en met plezier aan je nieuwe baan begint."

Stap 5

Even meelopen en aan de slag!

Bij ons word je niet zomaar voor de leeuwen gegooid. In het begin loop je mee met een oude rot in het vak, zodat je de tricks of the trade onder de knie krijgt en een goed gevoel krijgt bij je nieuwe stek. Daarna? Dan ben je helemaal klaar om zelf de show te stelen.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de 360talent familie. Samen maken we er niet alleen iets moois van, we maken er iets episch van. Zien we je snel?