4

Disclaimer

De gegevens met betrekking tot 360talent op deze website zijn uitsluitend bedoeld om aan bezoekers van de site algemene informatie over 360talent te verstrekken. Hoewel 360talent vanzelfsprekend de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht neemt bij de samenstelling alsmede bij het onderhoud van de op haar website verstrekte informatie, kan 360talent niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en up-to-date is. Hoewel 360talent ook in het kader van de beveiliging van haar website haar uiterste best doet, kan zij ook ten aanzien van deze beveiliging geen absolute garantie geven.

Op de internetsite van 360talent zijn veel onderdelen te vinden waarop intellectuele eigendomsrechten (zoals auteursrechten, octrooirechten en merkrechten) van 360talent (en mogelijk van derde partijen) rusten. De naam 360talent is bijvoorbeeld een door 360talent geregistreerde merknaam. Verder kunt u hierbij onder andere denken aan foto’s, audio, tekeningen, teksten en de grafische vormgeving van de website van 360talent. In het licht van het voorgaande gelden de volgende regels voor het gebruik van de website van 360talent:

  • Het is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 360talent niet toegestaan om de merknaam 360talent te voeren of om onderdelen van de website www.360talent.nl elektronisch of op andere wijze te kopiëren, anders dan voor zover uitsluitend noodzakelijk om de website van 360talent voor eigen persoonlijk, niet commercieel gebruik te raadplegen en gebruik te maken van de eventueel daarop aangeboden diensten.
  • Het is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 360talent niet toegestaan om een hyperlink naar www.360talent.nl op dusdanige wijze te gebruiken dat een gebruiker de 360talent site krijgt te zien in een frame van een andere webpagina.

In 5 stappen naar je nieuwe baan!

360Talent Apeldoorn - Bewerkt Zwart-wit-53

"Bij ons is iedereen welkom, ervaren of niet. Het gaat om de klik en je bereidheid om te leren!"

Stap 1

Kies een baan die bij je past

Eerst even neuzen tussen onze vacatures, dat snappen we. Zie je iets waarvan je hart sneller gaat kloppen? Dan willen we jou. Punt. En hey, mocht je denken dat je nog niet alle skills in huis hebt, maar wel barst van de ambitie, twijfel dan niet. Wij zijn niet op zoek naar de perfecte cv, maar naar mensen die willen groeien. Bij ons ben je welkom, in welk stadium je ook zit.

360 Talent - Juli 2020 - Zwart-wit-107

"Jouw privacy is belangrijk voor ons; we behandelen je gegevens met de grootste zorg."

Stap 2

Reageer op de vacature

Dus je hebt die ene baan gespot waar je helemaal voor wilt gaan? Super, stuur ons je CV en pitch jezelf kort maar krachtig. Maak ons duidelijk waarom jij dé persoon bent voor deze rol. Zodra je reactie binnen is, zitten wij er bovenop. Reken maar dat je snel van ons hoort. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

360 Talent - zwart-wit-26

"Bij ons ben je geen nummertje; we zijn oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat je wilt."

Stap 3

We maken graag kennis met je

Mocht je een uitnodiging van ons krijgen, dan gaan we samen verkennen of jij en je mogelijke nieuwe werkplek een match made in heaven zijn. We willen namelijk niet alleen dat je je op je gemak voelt, maar ook dat je alle kansen krijgt om te knallen in je nieuwe rol.

360Talent Mijndrecht - 2022-113

"Je hoeft geen expert te zijn om te starten; wij zorgen dat je de juiste training krijgt."

Stap 4

Volg de korte opleiding

Zit je dichtbij je droombaan maar mis je nog net dat kleine beetje extra kennis? Stress niet! Wij hebben een scala aan quick-and-dirty trainingen om je in no-time helemaal klaar te stomen voor je nieuwe avontuur.

360 Talent - zwart-wit-48

"We maken je graag wegwijs, zodat je zelfverzekerd en met plezier aan je nieuwe baan begint."

Stap 5

Even meelopen en aan de slag!

Bij ons word je niet zomaar voor de leeuwen gegooid. In het begin loop je mee met een oude rot in het vak, zodat je de tricks of the trade onder de knie krijgt en een goed gevoel krijgt bij je nieuwe stek. Daarna? Dan ben je helemaal klaar om zelf de show te stelen.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de 360talent familie. Samen maken we er niet alleen iets moois van, we maken er iets episch van. Zien we je snel?